Poşta
Înregistrare Aţi uitat parola?

LA BERLIN SE VA ORGANIZA UN SEMINAR PENTRU STUDENȚII MOLDOVENI

08.09.2016
La Berlin se va organiză în premieră un seminar pentru studenții moldoveni din diasporă
 

În această toamnă, Biroul pentru Relații cu Diaspora (BRD) va organiza, în premieră, un seminar internațional de instruire privind elaborarea de politici publice, cu participarea a 16 studenți din diasporă.

 

Organizat în perioada 11 – 13 noiembrie 2016, la Berlin / Germania, cursul de instruire este destinat studenților originari din Republica Moldova care își fac studiile în instituții de învățământ superior din străinătate (nivel masterat și doctorat).

 

Seminarul Internațional „Elaborarea de politici publice” este un eveniment tematic în cadrul programului Diaspora Engagement Hub, implementat de BRD și OIM, cu susținerea Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

 

Participanții vor avea posibilitatea de a înțelege cum pot fi scrise politicile publice, inclusiv, în baza temelor de cercetare universitară, dar și cum pot fi gestionate proiectele ulterioare. În ambianța plăcută și plină de încărcătură istorică a orașului Berlin, cursul de instruire se va orienta, inclusiv, pe networking-ul dintre participanți, pentru crearea unor parteneriate durabile și cu impact.

 

Organizatorii vor acoperi toate costurile de instruire și cazare (cameră dublă),  rambursînd, inclusiv, cheltuielile de transport în limita a 200 CHF (franci elvețieni).

 

Depuneți dosarele de aplicare, pînă la data de 1 octombrie 2016, completînd formularul online: www.bit.do/seminar-berlin

 

Dosarele complete depuse vor fi evaluate de o comisie comună BRD / OIM, iar rezultatele selecției vor fi anunțate pînă pe 10 octombrie 2016.

Publică un comentariu nou