LA CHIȘINĂU A FOST SUSPENDATĂ ÎNSCRIEREA ÎN PROGRAMUL DE STAT RUS DE MIGRARE A COMPATRIOȚILOR

02.12.2013
Foto: expert.ru

Listele pentru participarea la Programul de stat de migrare a compatrioților pentru anul 2014 au fost completate, în legătură cu acest fapt înregistrarea a fost suspendată temporar. Despre aceasta comunică Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova.

 

De asemenea, reamintim persoanelor interesate că primirea cetățenilor are loc doar în baza programărilor făcute din timp. Regulile de primire a documentelor pentru participarea la Programul de stat al FR sînt următoarele:

-Persoana este admisă la întrevedere în cazul în care are acte de identitate și numai cu documentele pregătite spre a fi depuse: formularul cererii completat (pe hîrtie și în format electronic), traducerile documentelor legalizate notarial, fotografiile;

-Tuturor cetățenilor înscrişi le este garantată primirea în ziua și la ora programării;

- În cazul în care persoana nu se prezintă conform programării, rîndul lui este anulat.

 

Fără o programare prealabilă vor fi primiţi cetățenii care intenționează să se mute la subiecţi din Federația Rusă, care fac parte din categoria de migrare prioritară (în regiunile din Transbaikalia și Orientul Îndepărtat). Toate procedurilede participare la Programul de stat sînt efectuate gratis. Un formular de cerere completat trebuie să fie prezentat imprimat, iar altul în format electronic (pe un card flash sau CD).

 

Formularul cerereii

Model de completare

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.