LA CHIȘINĂU S-A DESCHIS O EXPOZIŢIE UNICĂ DE TABLOURI REALIZATE ÎN CAFEA

15.10.2012
Foto: noi.md

O expoziție inedită de tablouri pictate în cafea a fost lansată la Chișinău. Unicitatea expoziției cu denumirea „Ador orașul meu” constă în faptul că toate picturile sînt realizate în tehnica "boabelor de cafea", care presupune utilizarea cafelei adevărate în locul vopselelor. Lucrările expuse sînt semnate de pictorița Ana Pronina. "Îmi place orașul meu, sînt îndrăgostită de Chișinău. Cred că Chișinăul, în culori moale de cafea, este prezentat dintr-o altă perspectivă", a spus artista pentru NOI.md. Potrivit ei, la expoziție poate fi văzut atît Chișinăul vechi, cît şi cel nou.

 

Organizatorul expoziţiei, Alexandr Stukalov, a subliniat că, la finele lunii, expoziția va fi prezentată şi la București. "Există aproximativ 30 de artiști care pictează cu cafea, doi dintre aceştia trăiesc în Republica Moldova. Este vorba de Ana Pronina și Vasile Botnaru", a spus Alexandr Stukalov.

 

Expoziția este deschisă pînă la 20 octombrie în galeria de arte "Atrium" din centrul comercial „Shopping MallDova” (etajul III). Intrarea este liberă.

 

Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.