LANSAREA „LINIEI FIERBINŢI” ÎN SPRIJINUL VICTIMELOR TRAFICULUI DE FIINŢE UMANE

20.01.2012
Foto: rehabchiropractor.com

La centrul de Asistenţă Juridică gratuită a victimelor traficului de fiinţe umane din Comrat a fost lansată o „linie fierbinte” în sprijinul celor afectaţi de vînzarea de „carne vie”.


Potrivit organizatorului proiectului, Tatiana Sergheeva, de acum încolo orice doritor va putea beneficia gratuit de informaţii juridice referitor la traficul de fiinţe şi metodele de protecţie a celor ce au avut de suferit de pe urma acestui fenomen, precum şi despre activitatea centrul de Asistenţă Juridică gratuită a victimelor traficului de fiinţe umane din Comrat.


Reprezentanţii centrului le garantează anonimatul tuturor beneficiarilor liniei telefonice. Numărul „liniei fierbinți” de la Comrat este (0 298) 26699. Apelînd la acelaşi număr, de asemenea, se pot obţine adresele şi numerele de telefon ale organizaţiilor din Turcia, Italia, Rusia, Spania şi alte ţări, care acordă asistenţă victimelor traficului de fiinţe umane, inclusiv a celor care reprezintă interesele acestor persoane în organele de drept ale ţărilor respective.

 

Sursa: gagauzlar.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.