LEANCĂ PLEACĂ ÎNTRO VIZITĂ DE LUCRU LA BRUXELLES

30.05.2012
Foto: epochtimes-romania.com

Viceprim-ministru, Iurie Leancă, pleacă astăzi la Bruxelles. Agenda vizitei va include întrevederi cu Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Catherine Ashton, Preşedintele Comisie pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, Elmar Brok, Raportorul pentru Acordul de Asociere din cadrul Parlamentului European, Graham Watson.

 

Totodată, oficialul moldovean va efectua un schimb de opinii referitor la evoluţiile şi priorităţile agendei europene a RM pentru anul curent în cadrul Comisiei de politică externă a Parlamentului European.

 

Agenda vizitei în capitala europeană a Ministrului de externe include participarea împreună cu dna Kristalina Georgieva, Comisarul european pentru cooperare internaţională, ajutor umanitar şi reacţia la situaţii de criză la ceremonia oficială de semnare a Aranjamentului Administrativ privind cooperarea în domeniul protecţiei civile între Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, MAI al RM şi Direcţia Generală pentru Ajutor Umanitar şi Protecţiei Civilă a Comisiei Europene.


Sursa: tv7.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.