LEGEA IMIGRAŢIEI DIN CHINA LE VA FACE DIFICILĂ VIAȚA OAMENILOR DE AFACERI STRĂINI

22.08.2013
Foto: travel.tochka.net

Anterior, antreprenorii străini puteau obține cu ușurință o viză pentru Hong Kong, care permitea  desfăşurarea activităţii antreprenoriale în China continentală. Însă Legea imigrației, care a fost adoptată de către guvernul chinez și care va intra în vigoare la 1 septembrie 2013 va complica acest proces.

 

În prezent, oamenii de afaceri europeni și americani pot rămîne la Hong Kong 90 de zile şi să aplice pentru un sejur de jumătate de an sau un an în China continentală. De la 1 septembrie însă vor intra în vigoare alte reguli.

 

Noua Lege a imigraţiei presupune adăugarea a 4 categorii noi de vize. De asemenea, va suferi modificări procesul de primire, prelungire și reînnoire a vizelor. O atenție deosebită va fi acordată certificării scrisorii de invitație și chestionarelor candidaţolor.

 

În plus, acum va fi necesară prezentarea datelor biometrice. Astfel, dacă înainte omul de afaceri din Vest putea ajunge de la Hong Kong în China într-o zi, după adoptarea noii legi, respectivul va trebui să aștepte 6 zile ca să-i fie perfectată viza. Iar termenul de aflare în China va fi de numai trei zile.

 

Sursa: Visa4.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.