LOCURI DE MUNCĂ PENTRU TINERI!

15.08.2016
Locuri de muncă pentru TINEri
 

Reamintim că în perioada 12-16 august 2016 se desfășoară Tîrgului on-line al locurilor de muncă, ediția a X-a cu genericul „Locuri de muncă pentru TINEri”, cu participarea agenților economici care dispun de oferte de muncă, inclusiv, pentru tineri.

 

Tîrgul este organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează despre organizarea, în comun cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă mun. Chișinău.

 

Persoanele interesate pot accesa posturile de muncă expuse pe www.e-angajare.md.

 

La ediţia actuală participă 30 de companii cu peste 1300 locuri vacante din cele mai diverse domenii: comerț, industria prelucrătoare, IT, transport și telecomunicații, industria alimentară, medicină, industria textilă, economie etc. Angajatorii vor propune locuri de muncă pentru următoarele poziții: manageri din diferite ramuri, ingineri, bucătari, vânzători, programatori, contabili, marketologi, casieri, operatori la calculator, asamblori  etc.

 

De la începutul anului 2016, ANOFM a desfășurat alte două ediții ale tîrgurilor on-line ale locurilor de muncă: „Locuri de muncă din industria prelucrătoare” (3-7 februarie 2016) și „Locuri de muncă pentru tineret” (27-31 mai 2016).

 

Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate, rugăm să contactați gratuit Centrul de Apel - Piața Muncii la nr. 080001000, de luni pînă vineri, intervalul orelor 8.30 - 15.30.

 

Sursa: e-angajare.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.