LUPTA PRIVIRILOR ÎNTRE PARTICIPANȚII LA PROFESSIONAL BOXING SHOW: PRIVEŞTE CUM A FOST! (FOTO, VIDEO) ©

12.04.2019

 

 

Aseară, în centrul comercial Shopping MallDova, a avut loc prezentarea și cîntărirea de control a participanților la primul spectacol unic de box profesionist din Moldova, grandiosul show sportiv PROFESSIONAL BOXINGSHOW...

 

Pentru cei care nu au putut participa, portalul Noi.md oferă spre vizionare un videoclip despre modul în care a avut loc acest eveniment interesant și inedit pentru țara noastră.

 

Luptele în sine în cadrul PROFESSIONAL BOXING SHOW vor avea loc în seara zilei de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (str. Andrei Doga, 26).

 

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions cu sprijinul Federației de Box din Moldovași Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova. Evenimentul va fi avea loc la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26). Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt vîndute pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic este posibil prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

 

- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

- str. Puşkin 22 (Librarius) - bd. Moscova 1/1 (Librarius)

- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele VIP pot fi comandate sunînd la numărul 079901020, sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.

 

 

 

FOTO: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.