MAEIE CLARIFICĂ: NICIO SCHIMBARE ÎN REGIMUL DE CĂLĂTORIE PENTRU CETĂȚENII MOLDOVENI ÎN ISRAEL

29.05.2024

 

 

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova (MAEIE) dezminte informațiile apărute recent în mediul online privind introducerea vizelor electronice pentru cetățenii moldoveni care doresc să călătorească în Israel începând cu 1 iunie 2024, transmite Noi.md

 

Aceste informații nu sunt adevărate, iar regimul de călătorie între cele două țări nu a suferit nicio modificare, precizează sursa. MAEIE îndeamnă cetățenii să se informeze doar din surse oficiale și să nu distribuie informații neverificate. Pentru actualizări oficiale privind regimul de călătorie dintre Republica Moldova și Israel, cetățenii sunt sfătuiți să consulte site-ul oficial al MAEIE ([https://mfa.gov.md/](https://mfa.gov.md/)) și pagina de Facebook a Ambasadei Republicii Moldova în Israel ([https://www.facebook.com/MoldovainIsrael](https://www.facebook.com/MoldovainIsrael)).

 

MAEIE informează, de asemenea, că Israelul va introduce un program pilot de permise electronice de intrare pentru turiștii din SUA și Germania, începând cu 1 iunie 2024. Acest program va fi extins ulterior pentru toate țările lumii. Orice modificare oficială în regimul de călătorie dintre Republica Moldova și Israel va fi comunicată prompt prin intermediul canalelor oficiale menționate anterior, anunța MAEIE.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.