MESAJUL ȘEFULUI BRD CĂTRE DIASPORĂ

27.07.2016
Foto: viza

Moldovenii de peste hotare rămîn a fi cel mai mare investitor

 

Olga Coptu a fost numită recent în funcția de șef al Biroului pentru Relații cu Diaspora (BRD). Cu această ocazie noul Șef al BRD a adresat un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

 

«Sînt onorată să Vă anunț că am primit din partea prim-ministrului mandatul de a conduce Biroul pentru Relații cu Diaspora. Îmi asum această funcție cu o doză mare de responsabilitate, conștientizînd, inter alia, complexitatea, diversitatea, creativitatea și spiritul civic pe care îl demonstrează comunitățile de moldoveni peste hotare, dar și problemele cu care se confruntă.

 

Îmi propun, alături de echipa Biroului, față de care am o sinceră apreciere, să continuăm valorificarea potențialului uman pe care îl reprezentați Dvs., cei aflați în afara hotarelor țării, pentru a consolida procesul de transfer bidirecțional de know-how, expertiză și experiență.

 

Țin să mulțumesc, cu această ocazie, dlui Ambasador Valeriu Turea pentru efortul depus și pentru frumoasele realizări înregistrate pînă astăzi de către echipa BRD în consolidarea dialogului permanent cu diaspora.

 

Moldovenii de peste hotare rămîn a fi cei mai mari investitori la nivel de capital uman, dar și capitalul remitențelor reprezintă o parte importantă din creşterea economică a țării. Deci, avem nu doar responsabilitatea, dar și obligația să Vă oferim mai mult, și anume oportunităţi concrete pentru a facilita și a face cît mai atractiv pentru Dvs. procesul de investiție a talentului şi resurselor voastre, aici, acasă, într-un mod productiv și continuu.

 

Rămîn deschisă pentru colaborare,

Olga COPTU

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.