MICROPROIECTE GERMANE ÎN MOLDOVA. CERERILE PENTRU ACORDAREA SUPORTULUI FINANCIAR POT FI DEPUSE PÎNĂ LA 29.11. 2013

18.11.2013
Foto: media-azi.md

Ambasada Germaniei în Republica Moldova anunță că și în anul 2014 are intenţia de a oferi finanţări în cadrul microproiectelor. Suma ce poate fi oferită – maximal 25000 Euro. Publicul interesat urmează să țină cont de faptul că depunerea cererilor pentru acordarea suportului financiar este în curs. Vor fi acceptate doar cererile de noi proiecte depuse pînă la data de 29 noiembrie 2013.

 

Aşa-numitele microproiecte ale Ambasadei Germane sînt o parte esenţială a cooperării în domeniul dezvoltării. Pe lîngă proiectele mari, microproiectele completează angajamentul Guvernului Federal privind politica de dezvoltare direct la faţa locului.

 

Avantajul microproiectelor constă în faptul, că mijloacele financiare sînt oferite în mod rapid şi nebirocratic, avînd un impact pozitiv asupra necesităţilor de bază ale tuturor păturilor sociale, în mod special acolo unde este nevoie de ele: în instituţii sociale cum ar fi şcoli, grădiniţe sau orfelinate. În acest an, pînă la momentul actual au fost promovate şase proiecte în următoarele domenii: sănătate şi instituţiile sanitare, învăţămîntul şcolar şi profesional.

 

Mai multe informații, precum și cererile de pentru acordarea suportului financiar pot fi găsite AICI.

 

Sursa: chisinau.diplo.de

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.