MIGRAȚIA PREZENTATĂ PRIN PRISMA ARTEI. PARTICIPAȚI LA CONCURS!

03.11.2011

Concursul ”Plural-Moldova”, inițiat de Alianța Civilizațiilor, Organizația Internațională pentru Migrație, în partenriat cu Guvernul Republicii Moldova și Organizația Națiunilor Unite în Moldova, susține tinerii din Moldova în eforturile sale de a aborda teme de importanță socială sporită. Printre temele tratate se numără: integrare, identitate, diversitate, drepturile omului, coeziunea socială etc.

 

Organizatorii încurajează participanții să-și împărtășească gîndurile și experiențile privind migrația prin intermediul imaginilor foto și video. La concurs vor lua parte tineri cu vîrste cuprinse între 9 și 25 de ani, care își vor expedia lucrările la adresa electronică pluralplus@gmail.com. Există două opțiuni, puteți trimite:
• o înregistrare video, cu lungimea de 1-5 minute (desen animat, film documentar, scenetă);
• un set de trei fotografii, care să reflecte opiniile proprii pe marginea subiectelor menționate și să promoveze coexistența dintre diferite pături și contexte sociale.

 

Lucrările urmează a fi depuse pînă la data de 15 noiembrie curent. Ceremonia de premiere va avea loc pe data de 16 decembrie 2011, evenimentul fiind dedicat celebrării Zilei Internaționale a Migranților, marcată pe 18 decembrie.


Sursa: Viza.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.