MIODRAG POPOVIC: "DACĂ LA BELGRAD S-AR DESCHIDE UN RESTAURANT CU BUCĂTĂRIE MOLDOVENEASCĂ, AR EXISTA UN MARE INTERES PENTRU EL"

03.08.2022

 

 

Vara este perioada călătoriilor. Printre numeroasele oferte turistice, Serbia rămîne o țară pentru care interesul compatrioților noștri este în creștere.
La întrebările site-ului Noi.md a răspuns Miodrag Popovic, Directorul interimar al Organizației turistice din Belgrad.

 

În recentul său interviu acordat portalului nostru, Ambasadorul Serbiei în Republica Moldova a menționat că tot mai mulți turiști moldoveni aleg țara dumneavoastră ca destinație turistică. Ne puteți spune mai multe despre aceasta? În ce perioadă a crescut fluxul de călători?

 

Ținînd cont de faptul că pînă nu demult Serbia era o destinație turistică relativ necunoscută în Moldova, se observă o creștere considerabilă a numărului de turiști din țara dumneavoastră, în primul rînd datorită activității Ambasadei noastre la Chișinău, precum și a interesului generat de campaniile noastre online. Aceste campanii au fost intensificate în special în perioada pandemiei, cînd aceasta era unica modalitate de a comunica cu piețele.

 

Ce loc ocupă Moldova în fluxul total al turiștilor din țările CSI, comparativ cu anii precedenți?

 

Continuare: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.