MOLDOVEANCĂ, ALEASĂ FAȚA CELUI MAI LUXOS HOTEL DIN LUME (FOTO)

02.02.2012
Foto: gulfnews.com

Olga Velceva, o tînără de 23 de ani din Republica Moldova, a fost aleasă să reprezinte cel mai luxos și cel mai înalt hotel din lume la concursul internațional AICR (International Presidium of the Amicale Internationale des Chefs de Reception et Sous Directeurs des Grand Hotels), deși are doar șase luni de experiență la Burj al-Arab din Dubai, informează gulfnews.com.

 

În urma concursului, tînără a fost desemnată recepționista anului 2011. „Am reprezentat nu doar Burj Al Arab, ci întreg Dubaiul. Am fost conştientă că această victorie ar putea să mă avanseze în funcție. Am vrut să fiu prima persoană care va aduce acest trofeu la Dubai”, a declarat Velceva.

 

 

La concurs au participat reprezentante ale 14 țări, inclusiv Franța, Elveția și Singapore.

 

 

Anul acesta, concursul internațional AICR s-a desfășurat la Praga în perioada 18 – 22 ianuarie. Prima ediție a concursului a avut loc în 1964, cu timpul devenind competiție internațională. Dubai participă la concurs din 2005.

 


Burj Al Arab (în traducere - Turnul Arabilor) este cel mai înalt hotel din lume, atingînd 321 de metri și avînd 60 de etaje. Burj Al Arab a fost construit între 1994 și 1999, pe o insulă artificială la 280 de metri distanță de țărm. Are o formă de pînză de vapor și a costat 650 milioane $. Clădirea a devenit un adevărat simbol al Dubaiului. Prețurile unei șederi la acest luxos hotel este între 1000 și 28000 $ pe noapte, în funcție de camera aleasă.

 


Sursa: unimedia.md, imagini:aicr-dubai.com 
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.