MOLDOVEANCA CARE A CUCERIT ROMA PRIN PICTURĂ

15.09.2014
Foto: pentruea.md

Moldoveanca Natalia Cojocari, originară din Leova, cucereşte publicul italian prin pictură. Natalia a plecat din ţară pentru a-şi cîştiga dreptul la o viaţă decentă, înfruntînd o mulţime de greutăţi. Tînăra este pictoriţă de succes şi a reuşit să participe la mai multe expoziţii în Italia, scrie moldova.org.

 

Locuieşte la Roma deja de 6 ani şi a revenit la pictură după ce i-a făcut un portret patroanei la care muncea. Aceasta a rămas impresionată de talentului fetei şi a încurajat-o să investească timp şi în pictură. După această experienţă au venit cîteva comenzi de a picta în Calabria, apoi un calendar cu desene realizate în 2009.

 

Natalia spune că pasiunea ei pentru pictură vine din fragedă copilărie, iar faptul că a studiat la Universitatea de Stat "Ion Creangă" din Chișinău i-a fost de mare folos.

 

Recent, moldoveanca a participat la galeria de tablouri „Il mondo dell' arte”, unde au participat şase pictori din mai multe ţări. La această expoziţie, pictoriţa a prezentat şase tablouri abstracte în ulei pe pînze şi pe mătase. Pictoriţa spune că în tablourile ei încearcă să dea o amprentă personală ca să fie la înălţimea celorlalţi pictori cu renume.

 

Sursa: moldovenii.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.