MOLDOVEANCA CARE S-A AFIRMAT LA VODAFONE

22.01.2012
Foto: moldovenii.md

Puțini sînt absolventii de liceu din Italia, dar și din toată Europa, care nu-și doresc să urmeze cursurile de economie ale uneia dintre cele mai prestigioase instituții de învățămînt europene - Universitatea „Luigi Bocconi” din Milano. Printre studenții din Milano circulă o vorba: "Dacă termini Bocconi, nu trebuie să cauți o slujbă, pentru că te caută ea pe tine".

 

Maria Ursu este o tînără moldoveancă care a absolvit Universitatea „Luigi Bocconi” din Milano, luînd o diplomă în Economie Internaţională şi de gestionare şi un masterat în Organizarea şi Managementul Resurselor Umane. După aproape trei ani de experiență în resurse umane / recrutare, ea a acceptat o nouă provocare pentru dezvoltarea profesionala: a absolvit Vodafone program!

 

Maria a fost atrasă de Vodafone, cel mai mare grup de telefonie din lume, deoarece este un brand puternic şi ideea de a face parte dintr-o organizaţie globală, cu o tradiție bine structurată de învăţare prin proiecte de rotaţie, a convins-o că a fost alegerea potrivită pentru a obţine o experiență vastă şi de valoare într-o perioadă relativ scurtă de timp.

 

Deja în timpul primei sale misiuni în cadrul companiei a avut norocul să lucreze la proiecte complexe. Împreună cu alţi absolvenţi a Vodafone program din Irlanda, Ţările de Jos, Regatul Unit, Maria Ursu a participat la dezvoltarea versiunii globale a YOUniversity, comunitate on-line dedicată în totalitate şi gestionată de către absolvenţi.

 

Vodafone a facut-o să se simtă parte dintr-o companie internaţională mare, unde se lucrează în echipă, iar diversitatea şi inovaţia sînt calitățile pe care le găsești la fiecare nivel.

 

Maria este la a doua sa misiune în co-marketing, realizînd că Vodafone oferă nu numai un proces constant de învăţare, dar, de asemenea, mari oportunităţi pentru creşterea şi dezvoltarea carierei. Varietatea, diversitatea şi provocările de zi cu zi o motivează, Maria fiind sigură că Vodafone este societatea unde într-adevăr îți poți atinge obiectivele.

 

De succesele Mariei Ursu este mîndră întreaga familie, care îi urmărește parcursul și îi duce dorul.

 

Sursa: moldovenii.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.