MOLDOVENII DIN ITALIA VOR AVEA POSIBILITATEA SĂ-ȘI VERIFICE GRATUIT STAREA SĂNĂTĂȚII

21.10.2014
Foto: viza.md

Asociaţia culturală “FRATERNITA MONDIALE”, Florenţa (Italia), împreună cu un colectiv format din 10 medici specialiști din cadrul Clinicii ”SANCOS” (Chișinău) și Biroul de Relații cu Diaspora (BRD), anunță despre lansarea unui proiect social pentru protecţia sănătăţii migranţolor din Italia — “Sănătatea ta — viitorul tău!”.

 

Proiectul urmează a fi realizat în perioada 24-25 octombrie 2014, la sediul Asociaţiei din Florenţa, str. Generale Carlo Alberto, 15 şi vine în sprijinul migranţilor care sînt în dificultate (statut ilegal, lipsa poliţei de asigurare medicală sau în situaţii de vulnerabilitate socială), pentru a preveni situaţiile critice de sănătate.

 

În acest sens, va fi organizat un centru mobil de sănătate, unde moldovenii care locuiesc în Regiunea Toscana, vor avea posibilitatea gratuit să verifice starea sănătăţii la următorii medici specialişti: terapeut, cardiolog, ginecolog, urolog, dermatolog, neurolog, oftalmolog, psiholog, imagist (cu examinare ultrasonografia), cît şi să efectueze teste şi analize de laborator.

 

La finele proiectului va fi organizat un concert artistic cu participarea formației Catharsis.

 

Nu ezitați să vă anunțați prietenii, rudele sau cunoștințele stabilite în Regiunea Toscana, despre această posibilitate unică!

 

Pentru a fi incluși în lista persoanelor care vor avea posibilitatea să-și verifice gratuit starea sănătății între 25-26 octombrie, curent, la sediul Asociației culturale ”FRATENITA Mondiale”, rugăm să completați ancheta de mai jos și să o expediați la adresa de e-mail: diaspora@sancos.md , sau la sediul Asociației. După procesarea anchetelor, veți fi anunțați despre data și ora la care ați fost programați pentru consult.

 

Chestionar

    Numele, prenumele__________________

    Data, luna, anul nașterii______________

    Nr. telefon mobil (Italia)______________

    E-mail__________________________

    Profesia__________________________

 

Informații suplimentare la telefon 022 880 322.

 

Sursa: sancos.md

Anonymous
regiune

veniti si in regiunea Veneto, va asteptam!!!

21 Oct 2014- 05:27 după amiază

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.