MOLDOVENII DIN MOGHILIOV VOR BENEFICIA DE ASISTENȚĂ CONSULARĂ

20.06.2017
Moldovenii din Moghiliov vor beneficia de asistență consulară
 

Funcţionarul consular al Ambasadei Republicii Moldova în Republica Belarus, se va afla pe data de 21 iunie 2017 în deplasare în or. Moghiliov, pentru a acorda asistență consulară moldovenilor din această regiune.


Serviciile consulare vor fi oferite în ziua de miercuri, 21 iunie 2017, între orele 10.00 – 12.30, în incinta Filialei Moghiliov a Camerei de Comerț și Industrie (УП «Могилевское отделение БелТПП»), aflat pe adresa: or. Moghiliov, str. Țiolkovski, 1.


Pentru detalii suplimentare și comunicarea eventualelor solicitări cetățenii sînt rugați să contacteze consulul prin intermediul poștei electronice sergiu.vremea@mfa.md.


Acordarea asistenței consulare ,,în teren” face parte din proiectul „Ambasada vine mai aproape de tine” inițiat la finele anului 2008 de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, care presupune deplasarea periodică a funcţionarilor consulari pentru a presta servicii consulare „în teren”, inclusiv pe teritoriul statelor de acreditare prin cumul, unde concentraţia cetăţenilor moldoveni este una mare.


Cu titlu aprte reamintim că pînă în prezent, Serviciul consular din cadrul Ambasadei Republicii Moldova în Belarus nu au publicat numărului telefonului de urgență. Calitatea serviciilor consulare moldovenești prestate în străinătate și în Republica Moldova poate fi apreciată AICI.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.