MOLDOVENII NU VOR MAI PUTEA SCHIMBA CATEGORIA DE VIZĂ, ÎN TIMPUL AFLĂRII LOR ÎN VIETNAM

22.01.2015
Foto: immivietnamvisa.com

Începînd cu 1 ianuarie, în Vietnam a intrat în vigoare o nouă lege "Cu privire la intrarea, ieșirea, tranzitul și șederea cetățenilor străini"

 

Noua lege îi privează pe cetățenii străini de dreptul de a-şi schimba categoria de viză, în timp ce se află în Vietnam. De exemplu, nu mai puteți sosi în Vietnam cu o viză turistică, să obţineţi permis de muncă și să schimbaţi viza în una pentru lucru.

 

Deţinătorii de paşapoarte ruseşti, franceze, australiene, britanice și indiene pot intra pe teritoriul Vietnamului fără viză pentru  un termen de pînă la 15 zile, cu condiția ca de la data intrării anterioare în Republica Socialistă Vietnam să fi trecut nu mai puțin de 30 de zile. Dacă este necesară reintrarea în Vietnam înainte de expirarea perioadei de treizeci de zile, trebuie să obțineţi o viză la unul din birourile consulare ale Republicii Socialiste Vietnam în străinătate".

 

Vă reamintim că cetățenii Republicii Moldova au şi în continuare nevoie de viză. Înregistrîndu-se pe site-ul http://visa.mofa.gov.vn pot completa și depune o cerere de viză pentru Vietnam. Pe site-ul sînt, de asemenea, informații despre obținerea și termenul de valabilitate al vizelor pe categorii. În plus, serviciul vă permite să verificați starea cererii dumneavoastră și conformitatea cu cerințele consulare a fotografiei. Sistemul electronic vă permite reducerea termenului de perfectare a vizelor pentru Vietnam pînă la două zile lucrătoare. Condițiile de eliberare a vizelor pot fi găsite AICI.

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.