MOLDOVENII POT VERIFICA PRIN INTERNET DACĂ AU SAU NU ACCES ÎN RUSIA

29.11.2013
Foto: trm.md

Serviciului rusesc de Imigraţiune a lansat un nou serviciu pe site-ul său care permite cetăţenilor străini să afle dacă le este interzisă intrarea pe teritoriul Federaţiei Ruse. Serviciul Informațional de verificare poate fi accesat AICI.

 

Conform declarațiilor autorităților rusești Serviciul Informaţional va ajuta cetăţenii străini să ştie despre statutul lor, să afle dacă în următorii câţiva ani au dreptul să intre în Rusia şi să tragă concluzii. De asemenea, se menționează că interdicţia impusă de Rusia cetăţenilor străini care au încălcat legislaţia nu este de azi, ci a intrat în vigoare încă la începutul anului curent. Acestora le este interzis accesul în Federaţia Rusă pentru un termen de cel puţin trei ani din motiv că au încălcat regimul de şedere.

 

În prezent, intrarea în Rusia este interzisă pentru  380 de mii de cetăţeni străini. Numai în perioada ianuarie-octombrie curent, Serviciul rusesc de Imigraţiune a trimis peste 330 mii de interdicţii de intrare, dintre care pentru 323 mii de intrarea în Rusia le era deja interzisă. În aceeaşi perioadă, peste 53,898 mii de cetăţeni străini sau apatrizi au fost deportaţi din Rusia.

 

Procedura de a afla informații suplimentare despre motivele interdicțiilor aplicate, încălcările exacte ale regimului migrațional rusesc, perioada de interdicție, sancțiunile administrative, precum și procedura de apel, este descrisă AICI.

Sursa: fms.gov.ru

Anonymous
cebotinca vova

A fost diportat

1 Feb 2016- 08:46 după amiază
Anonymous
cum pot verifica daca pot

cum pot verifica daca pot pleca in rusia

5 Mai 2014- 05:40 după amiază

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.