MOLDOVENII VOR PUTEA PRELUNGI TERMENUL DE ȘEDERE ÎN THAILANDA

29.08.2014
Foto: boginya.com

Titularii vizelor de studii, eliberate de instituțiile de învățămînt private, vor putea prelungi durata termenului de şedere, în baza acestor vize cu 90 de zile, însă perioada totală de ședere în țară nu trebuie să depășească un an de la data intrării în Thailanda.

 

Potrivit informaţiilor de pe site-ul Departamentului de Imigrare din Thailanda, regula se aplică și străinilor care sînt implicați în activitățile ONG-urilor, misiunilor comerciale sau de caritate din Thailanda.

 

Modificărileîi vor viza şi pe acei care se află în țară fără viză. Cetățenii a 49 de țări cu care Thailanda are semnate acorduri de intrare fără viză a turiştilor pe teritoiriul ţării vor putea să-şi extindă șederea în "țara zîmbetelor" cu încă 30 de zile. "Turiștii străini care intră în țară pe un termen de pînă la 30 de zile, îşi vor putea extinde termenul de ședere fără viză pentru încă 30 de zile, dar acest lucru va fi posibil numai o singură dată". Pentru aceasta turistul va trebui să se adreseze  Departamentului de Imigrări. Dacă cererea va fi respinsă, străinului i se vor oferi încă 7 zile pentru a părăsi țara. Această modificare NU SE REFERĂ însă la turiștii din Republica Moldova, deoarece ei călătoresc în Thailanda în baza unei vize.

 

 


Sursa: immigration.go.th

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.