MOLDOVENII VOR TREBUI SĂ PLĂTEASCĂ PENTRU VIZA ÎN VIETNAM CU 20 DE DOLARI MAI PUȚIN

17.10.2015
Moldovenii vor trebui să plătească pentru viza în Vietnam cu 20 de dolari mai puțin
 

Din 23 noiembrie, cetățenii Republicii Moldova vor trebui să plătească pentru viza în Vietnam cu 20 dolari SUA mai puțin.

 

Vietnamul va reduce costul taxei consulare pentru viză, pentru a atrage mai mulți turiști străini. Anunțul care conține această informație a fost publicat pe site-ul Ministerului Finanțelor Republicii Vietnam. Din 23 noiembrie cetățenii vor trebui să achitepentru o viză nu 45, ci 25 de dolari. La rîndul său, multivisa valabilă timp de 3 luni, îi va costa pe solicitanți 50, în loc de 95 dolari SUA. Vizele pentru o perioadă mai lungă vor costa de la 95 pînă la 155 de dolari SUA.

 

În septembrie Vietnamul a fost vizitat de 626.000 de străini, cu 5,8% mai puțini, decît în luna august a acestui an. În ciuda faptului că indicatorii generali ai traficului turistic pentru luna septembrie sînt mai mari, decît cei de anul trecut, statisticile pentru primele 9 luni ale anului 2015 arată o scădere a numărului de turiști. Aceste măsuri trebuie să remedieze situația și să facă ca politica de vize a Vietnamului să corespundă cu cea a altor țări din regiune.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.