MOLDOVENII.MD S-A SCHIMBAT LA FAȚĂ

07.04.2023

 

 

Din dorința de a fi mai bun în fiecare zi și de a oferi mai multe informații utile pentru cititorii săi, site-ul moldovenii.md și-a schimbat interfața și a devenit mai accesibil pentru utilizatori.

Astăzi se împlinesc 12 ani de la crearea site-ului care în timp s-a transformat într-o adevărată enciclopedie online în care găsești informații despre pămîntul moldav, despre oamenii care trăiesc pe acest plai mioritic, despre culturaistoria și tradițiile meleagurilor noastre.

Pe site-ul moldovenii.md puteți afla informații despre evenimentele care au avut loc pe pămîntul moldav din cele mai vechi timpuri și pînă în prezent.

Veți descoperi obiceiurile moldovenești străvechi, secretele lucrului manual, meșteșugurile tradiționale și multe alte informații despre cultura moldovenescă.

 
 

Veți găsi Dicționarul rus-moldo/român, veți putea audia cele mai frumoase cîntece populare și contemporaneviziona filme moldovenești, evoluțiile incendiare ale colectivelor de dansatori cu renume, dar și îi puteți cunoaște pe cei mai buni muzicieni din țara noastră.

 

Totodată, pentru cei mai pretențioși gurmanzi, avem o gamă largă de rețete culinare specifice bucătăriei moldovenești tradiționale.

Pentru cei pasionați de călătorii, moldovenii.md vă prezintă o sumedenie de trasee turistice captivante, o listă cu locuri turistice pitorești, monumente ale culturii și arhitecturii. Ori colț al țării noastre, oraș, sat nu este trecut cu vederea.

Așa cum orice neam, nu poate să se dezvoltă fără ca să își cunoască istoria, pe moldovenii.md găsiți informații despre cele mai importante evenimente din trecut.

Republica Moldova este un stat cu un viitor prosper, iar doar împreună putem să creștem o societate matură și dezvoltată.

 

”Moldovenii.md - pentru că ne mîndrim cu țara noastră.”

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.