MOMENTUL CULMINANT AL PROFESSIONAL BOXING SHOW ÎL VA REPREZENTA LUPTA PENTRU CENTURA WBA ASIA (FOTO, VIDEO) ©

11.04.2019

 

 

Momentul culminant al primului eveniment unic pentru ţara noastră, o gală inedită a boxului profesionist în Moldova, PROFESSIONAL BOXING SHOW, organizat pe 13 aprilie în Chișinău, îl va reprezenta lupta pentru centura WBA ASIA.

 

Într-o luptă impresionantă şi încordată îşi vor da întîlnire Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan, și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filipine. Lupta pentru centura WBA ASIA va fi alcătuită din 10 runde. Ravshanbek Umurzakov, supranumit "Prințul", și-a făcut debutul în ringul profesionist pe 12 decembrie 2017.

 

 

El a dus 7 lupte, fiind învingător în toate. În același timp, în 6 lupte, a cîștigat înainte de termen. Roberto Gonzalez, supranumit „Băiatul rău din Batangas”, a avut pe ringul profesionist 32 de lupte. Are în activ 28 de victorii (17 dintre ele prin knockout). În 4 lupte a fost învins. Ambii luptători sînt gata să demonstreze puterea lor înfricoșătoare a loviturii, atacuri distructive, caracterul unui adevărat războinic. Cîștigătorul luptei principale va primi centura campionului WBA ASIA, care a sosit în Moldova direct din Coreea de Sud și a fost ambalată într-o servietă specială cu un logotip special.

 

 

În afară de aceasta, în cadrul evenimentului PROFESSIONAL BOXING SHOW, vor avea loc două lupte nu mai puțin încinse pentru Centura Campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL. Acestea vor avea cîte 6 runde. În prima luptă se vor întîlni Vladislav Gumeniuc (Moldova) și George Kandelaki (Georgia), iar în a doua - Octavian Gratii (Moldova) și Evghenii Vazem (Rusia).

 

 

Evenimentul unic presupune desfășurarea în total a 12 lupte, dintre care 10 lupte principale CARD și 2 lupte UNDER CARD. Spectatorii îi vor vedea pe cei mai buni luptători moldoveni și străini de nivel înalt. Toate luptele vor începe cu o ieșire spectaculoasă a luptătorilor într-un show individual şi unic al luminilor. Evenimentul va avea loc pe data de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26), cu începere de la ora 18.

 

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions cu sprijinul Federației de Box din Moldovași Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova. Evenimentul va fi avea loc la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26). Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt vîndute pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic este posibil prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

 

- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

- str. Puşkin 22 (Librarius) - bd. Moscova 1/1 (Librarius)

- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele VIP pot fi comandate sunînd la numărul 079901020, sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.

 

Partenerii generali ai evenimentului: Moldova-Agroindbank, DAAC-Hermes și Salonul Land Rover. Partenerii media: canalul de televiziune Canal 3, portalurile de știri: Noi.md, Point.md, Sporter.md.

 

 

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.