NATALIA GORDIENKO: ”MI-AU PUS DEPORT”

11.07.2016
Natalia Gordienko: ”Mi-au pus deport”
 

Natalia Gordienko a trecut printr-un moment care a șocat-o, în ultima deplasare în Cipru.

 

Artista a fost reținută pentru mai multe ore în granția cu Cipru, de autoritățile de acolo, care au confundat-o cu altă persoană.

 

Cîntăreața a povestit într-o emisiune TV că, deși este pentru prima dată în Cipru, a aflat la intrarea în țară că a primit deport, încă în 2008 și are interzis să intre. ”Este pentru prima dată cînd am fost în nordul Ciprului, am fost invitată de moldoveni de acolo, ca să vin să susțin un concert. Au fost vîndute bilete, a fost făcută publicitate. Ajungem în vamă și băieții de acolo nu mi-au dat voie să trec. Am aflat că mi-au pus deport, pe care l-am primit în 2008. Însă e prima dată cînd ajung acolo, în 2016. Am aflat că mai există o Natalia Gordienko, născută în aceeași zi și an cu mine, și din cauza că acolo era baza de date învechită și nu aveau fotografie sau codul meu de identificare, au avut așa o scăpare. Pînă la urmă s-a rezolvat”, a povestit Natalia la Prime TV.

 

Artista, într-un final, a reușit să ajungă și în Cipru. Ea urmează să lanseze în curînd un nou videoclip, pentru o piesă realizată în colaborare cu Mohombi.

 

Sursa: kankan.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.