NOI DIRECTIVE PENTRU IDENTIFICAREA ȘI DEPORTAREA URGENTĂ A TUTUROR IMIGRANȚILOR

22.02.2017
 

Pe fundalul nemulțumirilor în masă din partea societății din cauza politicii de imigrare a lui Donald Trump, responsabili din administrația președintelui SUA au anunțat despre înăsprirea măsurilor de deportare a imigranților ilegali din țară.

 

Secretarul american pentru Securitate Internă, John Kelly, a emis două memorii care vizează îndeplinirea decretului președintelui Donald Trump privind expulzarea imigranților ilegali din țară.

 

Astfel, personalului Serviciului de Securitate Internă a SUA le-au fost trimise noi directive pentru identificarea, reținerea și deportarea urgentă a tuturor imigranților. În comunicat se spune că procesul de expulzare va fi simplificat, în mod semnificativ. Într-o măsură mai mare directivele îi vor afecta pe imigranții ilegali, condamnați pentru infracțiuni.

Inovațiile nu vor afecta drepturile imigranților care au intrat ilegal în țară, fiind copii, transmite "Interfax".

 

În documente se spune, de asemenea, că Serviciul de Imigrare al SUA va angaja la serviciu suplimentar încă 10 de mii de oameni. Au fost menționate, de asemenea, planurile de construcție a zidului la granița dintre SUA și Mexic.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.