NOU ÎN INDIA! "VIZĂ PENTRU YOGA"

20.05.2016
Nou în India! "viză pentru yoga"
 

La cele 18 tipuri de vize care există pentru străinii care vizitează India se va adăuga una nouă:"viza pentru yoga".

 

Guvernul Indiei examinează posibilitatea introducerii unui nou tip de viză pentru străini - "viză pentru yoga". O astfel de măsură, în opinia autorităților indiene va atrage mai mulți turiști - fani ai yoga. În prezent pentru intrare în țară sînt prevăzute 18 tipuri de vize, inclusiv, diplomatice, de muncă, de călătorie, medicale, studențești, de cercetare, de afaceri etc.

 

Vorbim despre un nou tip de viză în ajunul Zilei Internaționale a Yoga, care conform rezoluției ONU din 2015 este sărbătorită la 21 iunie.

 

Reamintim că începînd cu data de 26 februarie 2016, cetăţenii Republicii Moldova care doresc să călătorească în India în scop turistic, dar şi în vizită particulară sau pentru afaceri ocazionale, pot obţine viza în sistemul electronic e-Turist visa, accesînd  - https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html. Valabilitatea vizei este de 30 de zile de la data sosirii în India şi poate fi utilizată pentru intrare în India doar prin aeroporturile internaţionale ale ţării. Sistemul e-Turist visa permite obţinerea vizei electronice doar de 2 ori pe an, cu o singură intrare.

 

Termeni și condițiile de eliberare a vizelor pentru cetățenii moldoveni pot fi găsite AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.