O MOLDOVEANCĂ A PLECAT ÎN CHINA LA STUDII ŞI A AJUNS SĂ FIE CUNOSCUTĂ DE ÎNTREAGA ŢARĂ

10.02.2012
Foto: facebook.com

A plecat în China să-şi continue studiile şi a ajuns să fie cunoscută de întreaga ţară. Este vorba despre o moldoveancă care, la doar 24 de ani, a reuşit să cîştige mai multe concursuri de frumuseţe şi chiar să joace într-un film de epocă în China.


Acum şase ani, Ana Ropot a hotărât să meargă mai departe în lume pentru a studia. A ales cea mai întinsă ţară din Asia – China. A trecut ceva timp pînă basarabeanca a depăşit bariera lingvistică şi s-a obişnuit cu temperaturile din China, cu mîncarea foarte grasă și picantă. Acum însă ea susţine că se simte în largul ei.


Despre filmul în care a ajuns să joace alături de actori de seamă, Ana spune că a aflat de casting de la una din profesoarele sale şi, deşi nu avea experienţă, a decis să-şi încerce puterile şi în domeniul cinematografiei. “Cînd am ajuns la locul desfăşurării castingului și am văzut zecile de fete cu scenariile în mînă, mi-am pierdut curajul. Însă în joc era rolul de prințesă romană, iar eu nu puteam să-l pierd”, susține Ana.


După două zile, basarabeanca a zburat la Xijiang, unde aveau loc filmările. Ana a jucat rolul prințesei Gaia, care porneşte cu o caravană pe Drumul Mătăsii, în speranţa de a-și redobîndi averea pierdută. În drum, caravana e atacată de hoți, iar prinţesa romană e salvată de un prinț chinez.


În Moldova, premiera filmului “The legend of the Silk Road” va avea loc în vara acestui an.


Acum moldoveanca își face studiile de master în Relații Internaţionale și Diplomaţie, (China). Adesea este invitată la evenimente în calitate de prezentatoare, este apreciată de chinezi și prezintă o emisiune lunară la un post britanic cu sediul la Beijing.


Sursa: apropomagazin.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.