OBȚINEȚI VIZA AUSTRALIANĂ PÎNĂ LA 19 NOIEMBRIE

25.09.2015
Foto: ntv.ru

Ambasada Australiei face apel către toți cetățenii care intenționează să călătorească în această țară în timpul iernii, să aibă grijă să-și perfecteze vizele din timp. Cererile, acceptate pentru revizuire după data de 19 noiembrie, este puțin probabil, să se reușească a fi examinate în termenii necesari, au avertizat responsabilii de la ambasadă.

 

"Termenul limită pentru aplicarea pentru o viză turistică și a celei pentru muncă temporară, pentru călătoriile în perioada vacanțelor de Crăciun și Anul Nou este data de − 19.11.2015.

 

Secția vize nu garantează luarea unei decizie înainte de Crăciun, dacă veți aplica după data indicată", se spune în Comunicatul de presă al Ambasadei Australiei.

 

Este vorba despre vizele subclasei 600 (viza turistică) și 400 (viză de muncă temporară). În plus, în timpul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou Ambasada pleacă, în mod tradițional, în vacanță, astfel încît acei care nu au reușit să obțină vizele, vor trebui să amîne hotărîrea problemelor cu vizele pînă în ianuarie 2016.

 

Condițiile de eliberare a vizelor le puteți găsi AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.