OFERTE TURISTICE PENTRU MINIVACANŢA DE 1 MAI

21.04.2015
Oferte turistice pentru minivacanţa de 1 mai
Foto: viza.md

Zile numărate au mai rămas până la minivacanţa de la început de mai. Pentru că anul acesta 1 mai este într-o zi de vineri, moldovenii vor avea trei zile de odihnă. Mulţi aleg să-şi petreacă timpul peste hotare.

 

Un sejur de trei zile la Milano costă între 200 şi 300 de euro pentru o persoană. Preţul include micul dejun şi cazarea la un hotel de trei stele, plus zbor low-cost din Chişinău.

 

Cei care vor să viziteze Barcelona pot opta pentru un sejur de patru nopţi de cazare la un hotel de patru stele, pentru un preţ de cel mult 315 euro. În tarif este inclus zborul cu avionul din Bucureşti.

 

Agenţiile turistice propun şi minivacanţe pe litoralul Bulgariei. Pentru trei zile de cazare într-un hotel pe malul mării trebuie să plătiţi 60 de euro de persoană.

 

Şi ofertele pentru sejururi la munte sunt atractive. Astfel, trei nopţi într-un hotel de trei stele la Braşov cu demipensiune costă între 50 şi 100 de euro.

 

Dacă aţi decis să vă faceţi o vacanţă în toată regula, puteţi opta pentru Turcia. Un sejur de şase zile într-un hotel de patru stele cu regim all inclusive costă aproximativ 250 de euro de persoană. Tariful include şi zborul cu avionul.

 

Iar cei care planifică să rămână în ţară, se pot distra de 1 mai la Orheiul Vechi. Pentru 215 lei, agenţiile turistice propun excurisii de o zi.

 

Sursa: moldovenii.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.