PĂRĂSIND MAREA BRITANIE, FIŢI PREGĂTIŢI SĂ PREZENTAŢI DOCUMENTELE. TOŢI SÎNT SUPUŞI CONTROLULUI!

27.04.2015
Părăsind Marea Britanie, fiţi pregătiţi să prezentaţi documentele. Toţi sînt supuşi controlului!
 

Plecînd din Marea Britanie, fiţi pregătiţi să prezentaţi documentele: la frontieră sînt supuşi controlului toţi acei care părăsesc țara.


La punctele de frontieră ale Marii Britanii a început verificarea informațiilor privind pasagerii care părăsesc ţara pe calea aerului, pe mare sau pe calea ferată. Datele de paşaport sînt colectate de personalul companiilor aeriene, feriboturilor și altor companii de transport. Aceste informații sînt apoi transmise Ministerului Afacerilor Interne.


Potrivit reprezentantului agenţiei, guvernul ţării colectează datele pasagerilor pentru ca să identifice pasagerii care încalcă legislația din domeniul imigrației, pe acei care se află în Marea Britanie ilegal. Ministrul pentru Imigraţie şi Securitate James Brokenshire a declarat: "Este important ca sistemul nostru de imigrare să fie unul echitabil, depistîndu-i pe imigranții ilegali și pe acei care încalcă regulile de ședere în țară. Controlului pașapoartelor la ieşirea din ţară ne va oferi informația care ne va confirma că anumite persoane au ieșit din Marea Britanie".


La ieşirea din ţară sînt scanate pașapoartele tuturor pasagerilor, nu doar 25% dintre ei vor fi supuşi unei verificări detaliate, după o lună de lucru al noului sistem pînă la 50% și în cele din urmă, deja în iunie toate cele 100% din documentele vor fi supuse unui control riguros.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.