PENTRU FANII CM-2018 VA FI ANULAT REGIMUL DE VIZE

04.08.2015
 

Campionatul Mondial de Fotbal 2018le va permite microbiştilor să viziteze Rusia fără formalități inutile. Despre anularea vizelor pentru deţinătorii biletelor la meciurile Cupei Mondiale a declarat președintele rus Vladimir Putin, în timpul procedurii de tragere la sorţi de la în St. Petersburg – primul eveniment oficial din cadrulturneului de patru ani.

 

„Pentru noi este esențial să creăm condiții decente pentru echipe, astfel încît acestea să se poată concentra pe deplin pe joc și să ne demonstreze un fotbal de înaltă calitate. Și vom face, desigur, totul pentru a asigura siguranța și confortul maxim al fanilor. Un pas practic în acest sens este anularea vizelor pentru deţinătorii de bilete la meciurile din cadrul Cupei Mondiale”, a spus Vladimir Putin.

 

De remarcat, că în anul 2018 Rusia va găzdui pentru prima oară Campionatul Mondial de Fotbal, turneul va avea loc în 11 orașe: Moscova, Sankt-Petersburg, Nijnii Novgorod, Kaliningrad, Soci, Rostov-pe-Don, Volgograd, Samara, Ekaterinburg, Kazan și Saransk.


Vă reamintim că cetățenii Republicii Moldova nu au nevoie de viză pentru a călători în Rusia.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.