"PERLA AFRICANĂ" VA ELIBERA VIZE ONLINE

13.07.2016
"Perla africană" va elibera vize on-line
 

Acum puteți obține prin intermediul internetului o viză în Uganda, care este numită "perla Africii", pentru natura bogată și peisajele foarte frumoase.

Vulcanii Mufumbiro, gorilele de munte, savana și Lacul Victoria, toți străinii doriți de aceste frumuseți ale naturii pot aplica pentru o viză în Uganda, stăpîna tuturor acestor splendori, on-line. Oamenii de afaceri, turiștii, studenți și toți ceilalți vizitatori vor avea acum posibilitatea de a solicita vize pentru Uganda și permisiunea de intrare prin intermediul Internetului.

IMPORTANT! Este vorba despre toate tipurile de vize: diplomatice și oficiale, turistice, unice și multiple, de tranzit, precum și viza unică pentru Africa de Est, care oferă dreptul de a vizita Kenya, Rwanda și Uganda pe o perioada de pînă la 90 de zile.

Decizia de a elibera o viză (scrisoare de confirmare), solicitantul o va primi prin e-mailul, indicat în solicitarea de viză. Vă rămîne doar să scoateți documentul în tipar și să-l prezentați la frontieră împreună cu pașaportul.

Vă reamintim că lista țărilor care le asigură cetățenilor Republicii Moldova posibilitatea de a obține o viză o puteți găsi AICI.

Iar la compartimentul "GHIDUL TURISTULUI" veți găsi informații utile despre statele generalmente recunoscute în lume. Veți afla lucruri utile despre ele, veți putea vedea fotografiile principalelor atracții turistice, veți afla unde se află consulatele Moldovei și multe altele.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.