PIAŢA DIN ORAŞUL VECHI, PRAGA

Video Thumb: 
Nu sunt voturi încă
0
Nu sunt voturi încă
Anonymous
NSDrKWNdDHPKbrkqYBn

,, As vrea sa va aduc la cunostinta ideea mea de a face cadou o bilceicta ,daca se poate, cate una saptamanal din donatiile noastre rezultate din renuntarea la o gustare dulce,un suc,un pachet de tigari ,alcool ,etc si acei bani sa ii investim intr-o bilceicta care sa o facem cadou si astfel aducem o bucurie in viata acelei persoane si in plus pe aceea persoana o implicam in miscare prin intermediul bicicleteiAs dori ca la acest proiect sa participam cat mai multi iubitori ai bicicletei si asa cum in alte sporturi ,fanii contribuie cu partea lor materiala DOAR sa priveasca ,noi biciclistii sa aducem contributia noastra la cresterea membrilor nostri din micile sacrifici materiale prin renuntarea la ceva din hobby-ul nostru si sa nu apara ca si cost suplimentar la cheltuielile noastre de zi cu zi .Sper ca acest proiect lansat sa fie bine inteles si sa devina o realitate si un vis implinit pentru cel care ravneste de mult timp la o bilceicta ! Ideea ar functiona mai bine in cadrul unui grup mai mare de membri si acei membri sa fie toti in aceea localitate . :) Felicitari editorului acestui site !

9 Iun 2012- 08:45 după amiază
imaginea utilizatorului Administrator
Stare: Offline
Înregistrat: 13/05/2010
Puncte: 2
biceclete

Buna ziua!

Adresam complimenetele noastre initiatorilor acestei idei, este una foarte buna si in plus promoveaza un mod sanatos de viata!

La sfirsitul lunii iunie in centrul capitalei starteaza o initiativa asemanatoare legata de biciclete, avind buletinul oricine poate lua in arenda o biciclete pentru a se plimba prin parc :).

Va dorim mult succes!

Cu respect,

Echipa Viza

11 Iun 2012- 10:56 am

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.