POSTUL DE MUNCĂ VISAT: ÎN ANGLIA SE CAUTĂ UN COLABORATOR PENTRU DEGUSTAREA GINULUI

23.08.2016
Postul de muncă visat: În Anglia se caută un colaborator pentru degustarea ginului
 

Postul vacant, oferit de Compania ILoveGin din Marea Britanie, poate pretinde a fi considerat cel mai bun post de lucru, pe care vi-l puteți imagina.

 

Compania va plăti 20 de mii de lire sterline angajatului, care va călători timp de șase luni prin Europa și va degusta gin. Compania ILoveGin, specializată în livrarea seturilor de gin tonic, se află în căutarea unei persoane pentru postul de „gintern”, ale cărui responsabilități vor include căutarea noilor soiuri de gin pentru companie. Pentru aceasta, angajatul va trebui să călătorească prin Marea Britanie și în străinătate, degustînd gin de la diferiți producători pentru a-l alege pe cel mai bun. În plus, angajatul va primi în fiecare lună cîte un set nou de ILoveGin, cu două tipuri de gin și tonic.

 

Singurul dezavantaj al acestui post vacant de muncă este faptul că acesta nu este unul permanent. Angajatul va avea posibilitatea să deguste gin doar timp de jumătate de an. Deși, cel mai probabil, către acel moment ficatul „gintern-ului” oricum va avea nevoie de o pauză.

 

Sursa: zagranitsa.com

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.