PROCEDURA DE OBŢINERE A VIZEI CHINEZEŞTI SIMPLIFICATĂ

03.04.2019

 

 

Ambasada Chinei va lansa sisteme noi de completare a formularului de cerere și de programare prealabilă pentru aplicare la viză.

 

Pentru a oferi servicii de viză mai calitative și mai efective, de asemenea și pentru a ridica nivelul de informatizare și electronizare a procesului de aplicare la viza chineză, Ambasada Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, începînd cu 10 Aprilie 2019, va lansa sistemele de completare a formularului de cerere și programare prealabilă online pentru aplicarea la viză chineză. Aplicanții la viză vor completa formularul electronic de aplicare la viză, prin intermediul site-ului https://cova.cs.mfa.gov.cn/, iar prin intermediul site-ului https://avas.cs.mfa.gov.cn/ vor solicita data și ora de programare la secția consulară a Ambasadei Chineze pentru aplicare la viză.

 

Aplicanții vor trebui să imprimeze documentul de confirmare a completării online și formularul de cerere electronic, să semneze cererea și împreună cu pașaportul și restul documentelor necesare, să le depună la secția consulară a Ambasadei Chineze la ora programării prealabile. Tranziția va avea loc în perioada 10 Aprilie – 9 Mai. În perioada menționată, aplicanții pot în continuare utiliza formularul de cerere actual, doar că fără programare prealabilă.

 

Secția consulară a ambasadei va accepta în ordine prioritară, cererile aplicanților cu programare prealabilă. Din 10 Mai 2019, aplicanții vor fi obligați să completeze formularul cererii electronic și să facă programare prealabilă online. Site-urile de completare a formularului și de programare prealabilă sînt disponibile în mai multe limbi, inclusiv și limba engleză, limba rusă, limba franceză, formularul de cerere trebuie completat în limba engleză sau chineză. Secția consulară a Ambasadei Republicii Populare Chineze: 022-210-712

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.