REGIM DE VIZE MYANMAR

Începînd din 11 ianuarie 2016 intrarea în Myanmar pentru străini, inclusiv, pentru oamenii de afaceri, turiști și studenți a fost facilitată.

 

Vize diplomatice, oficiale, turistice, sociale (vizitarea rudelor sau prietenilor), vize jurnalistice, de afaceri religioase, pentru studii, de tranzit, vize de muncă pentru membrii echipelor și pentru participanții la evenimente - din 11 ianuarie, în Myanmar funcționează un nou sistem de vize.

 

Vizele diplomatice sînt eliberate în mod gratuit, durata lor depinde de perioada de timp a aflării diplomaților străini în țară.

 

-          vizele oficiale de 28 de zile costă 20 de dolari SUA,

-          vizele pentru 70 de zile de afaceri, de muncă, religioase și pentru studii - $ 36

-           vizele pentru 24 de ore, de tranzit costă $ 18

-          vizele pentru 28 de zile sociale, jurnalistice, pentru membrii echipelor și participanții la evenimente - $ 36.

 

Vizele de afaceri, de tranzit și vizele pentru membrii echipelor și participanții la evenimente pot fi obținute la sosirea pe aeroporturile internaționale din Yangon, Mandalay și Naypyidaw, alte tipuri de vize − la Ambasada Myanmar în străinătate.

 

În general, Myanmar eliberează vize gratuite cetățenilor a șase țări și vize diplomatice gratuite cetățenilor din 17 state. Vizele electronice în Myanmar din anul 2014 pot fi perfectate de turiștii din 100 de țări, îndeplinind chestionarul de pe site-ul Ministerului de Imigrare. Puteți intra în Myanmar cu e-viză și să plecați din țara prin aeroporturile internaționale menționate mai sus, precum și prin portul maritim de Yangon.

 

Important! În prezent, Republica Moldova nu e pe lista țărilor ai căror cetățeni pot primi o viză electronică, asta chiar dacă turiștii din Myanmar pot călători în Republica Moldova cu viză electronică.

Informații privind vizele electronice din diferite țări le puteți găsi AICI.

 

Documente necesare: 

Cerinţele pentru viză:

  • Paşaport (original + copie);
  • Chestionar de viză completat;
  • 2 fotografii color 3,5 x 4,5 cm;
  • Rezervare hotel;
  • Rezervare bilet.

Ambasada Republicii Uniunii Myanmar din Moscova
Adresa: str. B. Nikitskaia 41, Moscova
Tel.: (+7499) 291-56-14, 291-56-84;
Fax: (+7499) 956-18-78
 


Просмотреть увеличенную карту

Anonymous
viza

in ce sens ''regim simplificat de vize Myanmar'' ? sa inteleg ca la aeroport pot primi viza? sau trebuie sa plec la Moskova?

15 Oct 2013- 05:07 după amiază

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.