REGIMUL FĂRĂ VIZE NU OFERĂ MOLDOVENILOR DREPTUL LA MUNCĂ ÎN ISRAEL

12.12.2014
Foto: ntv.ru

Regimul călătoriilor fără vize în Israel NU OFERĂ DREPTUL la: ANGAJAREA ÎN CÎMPUL MUNCII, MIGRAŢIE, ÎNTREGIREA FAMILIEI, STUDII. Pentru a pleca în aceste scopuri, moldovenii vor aplica pentru viza corespunzătoare la Reprezentața Statului Israel din Chișinău.

 

Reamintim că începînd cu 15 decembrie 2014, cetăţenii Republicii Moldova, posesori ai paşapoartelor biometrice, pot călători în Statul Israel fără vize pe o durată de pînă la 90 zile în decursul a 6 luni/180 de zile de la data primei intrări în ţară.

 

Deţinătorii paşapoartelor moldovenești simple au nevoie în continuare de vize care pot fi solicitate la Reprezentața Statului Israel din Chișinău.

 

IMPORTANT: Statul Israel îşi rezervă dreptul de a nu permite intrarea în ţară a persoanelor indezirabile sau de a scurta şederea lor pe teritoriul israelian. Cetăţenii Republicii Moldova care intenţionează să călătorească în această ţară urmează să se asigure că vor putea demonstra, la cererea poliţiei de frontieră din Israel, faptul că dispun de cazare (hotel/ospeţie la cetăţenii israelieni) şi bilet de avion de întoarcere în Republica Moldova.

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.