REPUBLICA MOLDOVA A LĂRGIT REȚEAUA CONSULARĂ ÎN ITALIA

04.02.2019
 

Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Republicii Moldova în Italia a înmînat lui Carlo Arturo Giuliano Garuzzo, care este un cunoscut om de afaceri italian și un investitor important în Republica Moldova, Exequaturul și Patenta Consulară cu privire la desemnarea sa în calitate de Consul Onorific al Republicii Moldova în or. Torino, cu circumscripția consulară regiunea Piemonte.

 

Ceremonia de înmînare a fost precedată de discuții cu diplomații moldoveni privind obiectivele și competențele Consulatului Onorific, precum și modalitățile de intensificare și consolidare a cooperării moldo-italiene în diverse sectoare.

 

Cu acest prilej, Carlo Arturo Giuliano Garuzzo a reiterat angajamentul său de a promova activ interesele țării noastre în regiune, în special cele economice, culturale, sociale și umanitare, precum și relațiile cu diaspora.

 

Inaugurarea oficială a Consulatului Onorific va avea loc în perioada următoare, Carlo Arturo Giuliano Garuzzo fiind cel de-al patrulea Consul Onorific al Republicii Moldova în Republica Italiană.

 

Lista consulilor onorifici ai Republicii Moldova poate fi găsită AICI. 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.