RESTAURANTE ȘI MAGAZINE MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

09.12.2016
Restaurante și magazine moldovenești în străinătate
Foto: moldovenii.md

Moldovenii.md aduce gustul inconfundabil de acasă mai aproape de cetățeni prin intermediul unei noi pagini, dedicate moldovenilor, aflați în străinătate.

 

Pe această pagină este oferită reţeta perfectă pentru cetățeni ca să-și aline dorul și nostalgia de acasă, caci proprietarii localurilor etnice, tradiționale din străinătate au luat cu ei o bucăţică din căldura de acasă ca să o împartă cu dărnicie cu moldovenii, aflați peste hotare.

 

Dacă sînteți în căutarea unui loc unde să puteți socializa în limba moldovenească, la un pahar de vorbă și vin, savurînd bucate delicioase? Locații care să vă ungă astfel suflețelul măcinat de doruri există destule pentru moldovenii, aflați în străinătate.

 

Oricine își poate potoli nostalgiile gastronomice, servind din bucate ca la mama acasă, dar și cele vestimentare și utilitare, frecventînd localurile prezentate de noi mai jos, răspîndite astăzi prin întreaga lume.

 

Moldovenii se pot mîndri cu restaurantele și magazinele moldovenești în străinătate, căci ele astăzi sînt porțile deschise tuturor conaționalilor, dar și localnicilor dornici de gust și stil veritabil. Iar nostalgiile alimentate în acest fel pot oferi acea sursă de confort și siguranță, conferind optimism și speranță în viitor, făcîndu-i mai puternici în fața încercărilor vieții ce-i așteaptă.

 

Pentru toți cei interesați să cumpere produsele cu care s-au obișnuit acasă, fie că este vorba despre mîncare sau produse tradiţionale moldovenești, un lucru este cert: atît moldovenii de peste hotare, cît şi străinii se pot bucura de bunătăţile tradiționale, datorită moldovenilor care au dus o bucăţică de acasă, cu ei, în străinătate. Aflîndu-se departe de casă mulți dintre moldoveni au ales să-și aducă casa mai aproape ca să-și aline propriile doruri, dar, totodată, afacerile cu iz moldovenesc le aduc atît conaționalilor, cît și oamenilor țării care i-au găzduit gust, tradiție, spirit, muzică, stil inconfundabil și irepetabil, mai mult chiar, o adevărată bucățică din Moldova spre deliciul tuturor.

 

Moldovenii.md propune o listă a locațiilor, care îi vor face pe moldoveni să se simtă cu adevărat acasă, localizarea geografică a acestora fiind destul de vastă.

 

Lista restaurantelor și magazinelor moldovenești în străinătate puteți găsi aici.

 

Puteți contribui și dvs. la completarea acestei liste, trimițînd materiale foto, video, texte și date de contact la adresa: support@moldovenii.md

 

Pentru oferte promoționale speciale adresați solicitările dvs. la adresa: marketing@mld-media.md

 

Sursa: moldovenii.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.