REVENIREA ABSOLVENȚILOR MOLDOVENI DIN STRĂINĂTATE ESTE SUSȚINUTĂ DE UN PROGRAM DE GRANTURI

17.01.2012
Foto: romanialibera.ro

Potrivit comunicatului de presă, Organizaţia Internaţională pentru Migraţie, misiunea în Republica Moldova (OIM), în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Educaţiei, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunță un concurs de granturi, destinat tinerilor moldoveni cu studii în străinătate, în vederea angajării în Republica Moldova. Acest concurs este anunţat în cadrul proiectului: „Susţinerea implementării componentei de migraţie şi dezvoltare a Parteneriatului pentru Mobilitate UE-Moldova”, finanţat de UE IEVP şi implementat de OIM.


Eligibili la acest program sunt absolvenți ai facultăților de științe exacte și umanitare din străinătate, doritori să se întoarcă în Republica Moldova pentru a se încadra în cîmpul muncii în instituțiile publice sau private. Beneficiarilor de granturi li se vor acoperi cheltuielile de transport și le vor fi oferite alocații lunare de 200 euro, timp de șase luni.


Sursa: Viza.md
 

Anonymous
in care secol veti avea un

in care secol veti avea un raspuns la aceaste probleme? dupa mine e o noua posibilitate de a scurge niste bani fara a face nimic concret...

17 Ian 2012- 10:34 după amiază
Anonymous
xD

Nu stiu cine se va mai intoarce pentru a activa in cimpul muncii.

17 Ian 2012- 04:02 după amiază

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.