SÎNTEȚI GATA SĂ VENIȚI LA FESTIVALUL „ART-LABIRINT” 2016?

23.06.2016
Sînteți gata să veniți la festivalul „Art-Labirint” 2016
 

În cadrul festivalului nostru internațional, vă propunem în premieră lecții cum să fiți responsabili pentru viața și sănătatea voastră. În acest scop, organizatorii au invitat-o în defileul pitoresc de lîngă satul Lelina, raionul Șoldănești pe candidatul în științe biologice Marva Oganean.

 

Ea și va prezenta renumita prelegere gratuită despre alimentația corectă, vineri, ora 15, la Șambola. Marva Oganean nu este doar o personalitate captivantă, specialist cu renume, dar și o femeie în etate foarte înțeleaptă. Pînă în prezent. Marva a ajutat peste 10 mii de pacienți să scape de asemenea probleme precum alergia, hipertensiunea, astmul, boala Behterev, oboseala cronică, diabetul zaharat e tipul I și II, supraponderabilitate, durerile de cap, mastopatie, infertilitate și multe alte probleme. Metodele Marvei se bazează pe abordarea firească și tratamentul cu preparate naturale. Marva Oganean a obținut gradul de candidat în științe biologice, fapt ce nu contravine specializării ei în naturopatie. Toți doritorii de a învăța cum să se orienteze înecosistemul naturii, să se alimenteze sănătos, fără profilaxie medicamentoasă și tratamentul maladiilor o vor putea face în contact direct cu lectorul și oamenii interesați în prezentul și viitorul său.

 

Toate detaliile privind programul festivalului, seminarele și alte activități pot fi găsite pe site-ul evenimentului.

 

Un alt invitat special al acestui eveniment este Evgheni Raevski din Belarus. El va prezenta seminare practice privind construcția naturală a caselor. În cadrul festivalului veți putea participa la crearea unei căsuțe mici reale din materiale accesibile. Specialistul construiește case din „glod" și promovează construcția casei cu propriile forțe. El va explica principalele momente în prepararea soluțiilor pe bază de lut. Iar cel mai important, veți avea posibilitatea să testați tehnologia.

 

Iar acum cîte puțin despre faptul cît de ușor și firesc vă puteți cufunda într-o atmosferă creativă a sărbătorii de vară în defileul de lîngă rîul Cușmirca.

 

Pur și simplu nu vă opriți și veți obține totul la ce nu ați visat vreodată. Participați la seminare, master class-uri, discuții, meditații etc. Viața va căpăta alte culori, abilități, veți asculta muzică nouă, veți găsi prieteni noi. Iar această experiență va constitui o nouă versiune a personalității Dvs. Vor deveni posibile lucruri la care nici nu v-ați gîndit. Iar în totalitate cu savurarea tuturor evenimentelor, veți vorbi cu natura. În limbajul aromelor, umbrelor, nuanțelor și mișcărilor. Festivalul se va deschide prin intonarea sunetului „Om", iar închiderea – prin arderea pe rug a tuturor construcțiilor.

 

Locul, participanții, atitudinea lor unul față de altul, cooperarea creativă și buna dispoziția va domina această sărbătoare a miracolului verii.

Nici un copac de pe teritoriul desfășurării festivalului nu va fi afectat. Iar gunoiul va fi colectat și sortat de participanți și evacuat în locurile stabilite.

Pe teritoriul festivalului se admite doar transportul ecologic.

La bucătărie vor fi pregătite doar bucate vegetariene. Refuzul de a mînca animale, pe toată durata festivalului va fi un eveniment și o necesitate.

 

Atitudinea ecologică față de mediu și lipsa manifestărilor agresive vor fi asigurare de organizatori prin anumite condiții, verificate de experiența anterioară și noua percepție a realității.

ATENȚIE! Teritoriul Festivalului este declarată liberă de alcool și alte substanțe ce induc starea de schimbare a conștiinței.

 

Regulile Festivalului:


1. Pe teritoriul Festivalului se interzice alcoolul de ortice fel și în orice cantitate. Teritoriul Festivalului este declarată fără alcool.

2. Participanții la Festival au dreptul să promoveze modul treaz de viață celor cărora vor considera de cuviință, fără a se limita în timp și locul discuției, caracterul și calitatea informației, încercînd să prezinte într-o formă delicată avantajele petrecerii fără alcool a timpului pe teritoriul Festivalului.

3. Participanții la Festival au dreptul să-i elimine în afara teritoriului desfășurării Festivalului pe cei care vor face abuz de băuturi alcoolice, care vor avea un comportament neadecvat, agresiv și violent, care vor împiedica desfășurarea evenimentelor și îi vor incomoda pe ceilalți participanți.

Ana Cunts

 

Sursa: ecology.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.