SĂ O ADUCEM ÎMPREUNĂ PE ANA-MARIA ZAMŞA LA PROGRAMUL DOR!

02.06.2015
Foto: viza.md

Comunitatea moldovenilor din Quebec, în parteneriat cu Biroul pentru relații cu diaspora din Republica Moldova și Ambasada Republicii Moldova în Canada, prezintă cazul social pentru realizarea visului unei tinere moldovence din Canada de a ajunge la Programul DOR – Diaspora * Origini * Reveniri:

 

«Ana-Maria Zamșa este o tînără de 15 ani, care s-a născut în Republica Moldova, iar acum este stabilită la Montreal, Canada, împreună cu mama ei.

 

Cu toate că face parte dintr-o familie monoparentală defavorizată, Ana-Maria este activă și comunicativă. În martie 2015 a participat la concursul Miss Primăvara, pe care l-a cîștigat. A luat locul II la concursul de fotografii organizat de Ziua Drapelului, pe 27 aprilie 2015.

 

DORul de Republica Moldova o macină pe Ana-Maria…

 

Ana Maria a aflat multe despre Programul DOR. Ea dorește nespus de mult să fie printre cei 120 de copii și tineri din diaspora și din țară în perioada 20-28 august 2015! Este, însă, conștientă de situația financiară a mamei sale, care nu-și poate permite să cumpere bilet de avion în acest scop. Totuși, a completat formularul de participare, sperînd la o minune…

 

Să-i oferim Anei-Maria șansa de a-și realiza visul, să o ajutăm să mai creadă în minuni! Este atît de simplu, fiecare dintre noi poate contribui, în funcție de posibilitățile pe care le are.

 

Prieteni din orice alte comunități, din orice alte țări sau orașe, promovați cazuri sociale similare, doar împreună putem face lucruri minunate pentru copiii noștri, oriunde s-ar afla!»

 

 

Campania de colectare a sumei necesare pentru Ana-Maria Zamșa este deschisă pe pagina web http://www.gofundme.com/v6eb5dkg

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.