SFM A ÎNCHIS INTRAREA ÎN RUSIA PENTRU 1,5 MILIOANE DE STRĂINI

25.09.2015
 

"În viitorul apropiat mai mult de jumătate de milion de străini nu vor putea intra pe teritoriul Rusiei, din cauza încălcări legii imigrației". 500 străini nu se vor putea întoarce în Rusia niciodată.

 

"Intrarea în țară pentru migrații-contravenienți va fi sub interdicție pentru 3 ani, 5 sau 10 ani", au precizat responsabili de la Serviciul TASS.

 

În anumite cazuri, la judecată se va decide să-i plaseze pe cetățenii străini, care urmează să fie expulzați administrativ sau deportați, în instituțiile de detenție provizorii din 77 de regiuni ale Rusiei.

 

În anul 2014 în aceste instituții au fost distribuiți aproape 40 de mii de oameni. Cei mai mulți dintre ei au fost trimiși în țările lor de origine. Bilete pentru drumul de întoarcere, în cea mai mare parte, sînt achiziționate din banii personali ai străinilor sau ai rudele lor. Au existat și cazuri de evadare din aceste locuri de detenție provizorie.

"Tuturor cetățenilor străini, care au părăsit în mod voluntar instituțiile specializate ale SFM, intrarea în Rusia le va fi închisă pe viață. Pînă în prezent, deja unui număr de aproximativ 500 de migrați-contravenienți le-a fost interzisă intrarea în Federația Rusă pentru totdeauna", au subliniat responsabili de la SFM.

 

Sursa: rg.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.