SHANGHAI ‒ REGIM FĂRĂ VIZE PENTRU TURIȘTII DIN 45 DE ȚĂRI

26.12.2012
Foto: news.echinacities.com

Începînd cu 1 ianuarie 2013, pasagerii în tranzit aerian pot petrece trei zile în Shanghai fără viză. Autorităţile celui mai mare oraș și centru economic din China au decis să urmeze exemplul capitalei, oferind turiștilor din 45 de țări, inclusiv cetățenilor ruși, posibilitatea de a se afla în limita oraşului Shanghai timp de 72 de ore, fără perfectarea documentelor de intrare.

 

Potrivit ChinaDaily, regulile noi intră în vigoare începând cu 1 ianuarie. Din acest moment, în aeroporturile internaționale din Shanghai ("Pudong" și "Hongqiao") vor funcționa puncte de control şi de trecere, în care poate fi formalizată tranzitarea fără vize, la prezentarea documentelor care confirmă intenția turistului de a continua drumul într-o țară terță (bilet la avion și, dacă este necesar, o viză) .

 

Astfel, autorităţile orașul intenţionează să sprijine reputația Shanghai-ului ca fiind unul dintre cele mai ospitaliere oraşe din zona asiatică și să atragă mai mulți turiști.

 

Vă amintim, că pentru cetățenii Republicii Moldova este valabil regimul de vize, care prevede obţinerea unei vize în avans. Mai multe informații pot fi găsite în compartimentul VIZE.


Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.