SUPER INGREDIENTUL CARE LUPTĂ CU SEMNELE VÂRSTEI ©

05.05.2022

 

Timp de mai mulți ani specialiștii Viorica Cosmetic împreună cu partenerii dermatologi și cosmetologi au lucrat asupra extracției și stabilizării unui component din semințe de struguri moldovenești. După care a urmat o perioadă de cercetare și testare, care a demonstrat proprietățile unice asupra pielii și părului a acestui nou ingredient.

Complexul antioxidant extras din semințe de struguri a fost patentat sub denumirea de Viephenol™ și a devenit ingredientul cheie care a stat la baza creării celebrei serii sub denumirea de Viorica Vie.

În continuare vă prezentăm cele mai importante proprietăți a inovației de la Viorica Cosmetic.

1. Efectul antioxidant ca efect anti-age

În ultimii ani se vorbește tot mai mult despre problema radicalilor liberi și proceselor oxidative care duc la îmbătrânire. Iar ingredientele care stopează acest proces – antioxidanții – sunt considerate de- a dreptul ingrediente erou. În acest sens Viephenol™ este un complex antioxidant unic, deoarece la baza acestuia stă proantocianidina – un polifenol activ din componența strugurilor a cărui acțiune antioxidantă o depășește pe cea a Vitaminei C de 50 de ori, iar a Vitaminei E – de 20 de ori.

Efectul său antioxidant este principala activitate care o desfășoară la nivelul epidermei, protejând de daunele care se acumulează în timp și duc la formarea ridurilor adânci, a petelor pigmentare și la elasticitatea scăzută a pielii.

2. Susține procesele regenerative ale colagenului și elastinei

Colagenul este o proteină prezentă în mod natural în organism și împreună cu elastina constituie ”carcasa” pielii. Din păcate, în timp, producerea de colagen scade, iar pielea se lasă. Însă aplicarea externă a Viephenolului™ susține creșterea nivelului de colagen și elastină, dar și protejează nivelul existent de daunele aduse de radicalii liberi și alți factori nocivi. Pielea devine vizibil mai fermă, mai elastică iar aspectul general este vizibil rejuvenat.

3. Proprietăți antiinflamatorii și calmante

Fiind un polifenol activ, Viephenol™ a demonstrat și un nivel ridicat de acțiune antiinflamatorie și calmantă. Aplicarea regulată a produselor cu acest ingredient a dus la diminuarea roșeții și pruritei la nivelul tenului. În rezultat pielea capătă un aspect sănătos, îngrijit și mai tânăr.

Recent, Viorica a lansat o nouă sub-serie Viorica Vie Anti-age care include o cremă de zi, de noapte și una de ochi, pentru a vă asigura tot complexul de îngrijire a tenului pentru 24 h. Pe lângă ingredientul-erou Viephenol™ , aceste trei produse conțin și alte ingrediente active eficiente în lupta cu semnele vârstei. Puteți afla mai multe despre acestea accesând https://viorica.md/skin-concern/anti-ageing/ sau le puteți testa în oricare dintre magazinele Viorica (lista aici).

Accesați www.viorica.md pentru a plasa o comandă online cu livrare sau vizitați magazinele

Viorica!

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.