THAILANDA LE PROPUNE TURIȘTILOR SĂ SE ODIHNEASCĂ MAI MULT

01.06.2015
 

Autorităţile Regatului planifică să elibereze vize turistice pentru un termen de pînă la 6 și 12 luni.

 


Ministrul Turismului şi Sportului al Thailandei doamna Kobkarn Wattanavrangkul a anunțat schimbări în politica vizelor Regatului. Pentru a atrage mai mulți turiști străini, Guvernul "Ţării zîmbetelor" este gata să elibereze vize turistice multiple cu termenul de pînă la 6 luni sau pentru un an.

 

Declarația în cauză afost făcută de către ministru la o întîlnire oficială cu diplomații străini. "Scopul întîlnirii noastre este să vă asigurăm că Thailanda este gata să accepte toți turiștii străini și că aici oaspeții noștri se pot simţi în siguranță", a spus doamna Kobkarn Wattanavrangkul.

 

Potrivit datelor Ministerului Turismului, din ianuarie pînă în prezent în Thailanda au sosit 19 milioane de turiști din diferite ţări ale lumii (cu 16% mai mult, decît în aceeași perioadă a anului trecut). Cel mai mare furnizor de turişti în Thailanda este China.

 

Facilitarea regimului de vize pentru turişti ar putea intra în vigoare deja din luna decembrie a anului curent.

 

Vă reamintim că în prezent turiştii din Moldova se pot afla în Thailanda, în baza unei vize turistice cu o intrare sau două, pe parcursul a 3 sau 6 luni, din data eliberării acesteia și se pot afla în țară pînă la 60 de zile (la fiecare intrare, dacă viza e pentru două intrări). Valabilitatea pașaportului trebuie să fie de cel puțin 6 luni de la data intrării.

Condițiile de eliberare a vizelor pot fi găsite AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.