TOP 100 CEL MAI BINE PLĂTITE LOCURI DE MUNCĂ VACANTE

15.06.2016
Top 100 cel mai bine plătite locuri de muncă vacante
 

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a prezentat lista celor 100 cel mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza sa de date.

 

La cele 100 de posturi oferite pe piața forței de muncă salariile variază de la 5,5 mii la 20 de mii de lei.

 

Cele mai multe locuri de muncă disponibile sînt la Chișinău. Cel mai mare salariu – 20 de mii de lei – oferă Fabrica de Ciment din Rezina „Lafarge” – managerilor, și întreprinderea Sunworld din Ungheni – directorului pentru producție, directorului pentru aprovizionare, directorului comercial.

 

Salarii în sumă de 10-15 mii de lei se oferă candidaților la postul de director, director executiv, director de logistică, manager, inginer, inginer consultant pentru controlul lichidelor, specialist de imprimare, agent de asigurări, agent imobiliar pentru companiile: Miso Textile, Bordnetze, Vistarcom, Velpitar, Telprod-Com, Energplan, Unucarpet, Tipografia Centrală, Pro Imobil Grup, Asito și altele.

 

Salarii în valoare de 7-9 mii de lei se oferă pentru funcțiile: contabil-sef, tehnolog, inginer, medic veterinar etc. Salarii de 5,5-6,6 mii de lei se oferă pentru agronomi, manageri, consilieri juridici, contabili, agenți de vînzări și alții.

 

Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.