TOP 5 CADOURI PENTRU ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

09.02.2022

 

 

Ziua Îndrăgostiților este o ocazie minunată să-ți alinți jumătatea și să-i spui cât de mult o apreciezi! Dacă stai pe gânduri ce să-i oferi în dar ca să nu dai greș, îți spunem noi trei trăsături a cadoului ideal pentru această zi:

trebuie să răsfețe simțurile,
trebuie să miroase fenomenal,
să fie folosit cât mai des.
„Viorica-Cosmetic” se încadrează perfect în acești parametri cu o varietate largă de produse, parcă special create pentru Ziua Îndrăgostiților! Îți prezentăm mai jos TOP 5 opțiuni de cadouri pentru EL și EA.

1. SET PENTRU CORP „ELIXIR FLORAL” ROSA NOBILIS

Setul frumos ambalat în cutie cadou, cu două produse iubite de orice femeie – lăptișor delicat de corp și crema de mâini, cu un parfum elegant și rafinat de trandafir. Acest cadou va fi încă o floare la buchetul oferit femeii iubite!

2. SET „TEN TÂNĂR ȘI LUMINOS” VIORICA VIE

Un set complet de îngrijire pentru cel mai iubit și drag chip! Acesta include o cremă de zi, de noapte și una pentru ochi, care se potrivesc practic tuturor tipurilor de ten și la orice vârstă. Produsele Viorica Vie vor fi apreciate mai ales de iubitoarele de ingrediente naturale și susținătoarele produsului autohton, deoarece acestea sunt create cu ViephenolTM, un ingredient special extras din struguri, dar și alte ingrediente naturale active, selectate minuțios pentru o eficacitate sporită.

3. SET „VIORICA MEN” ÎNGRIJIRE PĂR ȘI CORP

Cu un miros proaspăt și masculin, aceste produse vor fi apreciate de orice bărbat. Setul include un șampon împotriva căderii părului, cremă după ras și gelul de duș Impuls Răcoritor. Un cadou superb pentru a-ți exprima grija și atenția față de bărbatul iubit!

4. GAMA DE PARFUMURI PENTRU BĂRBAȚI ”FORMULA”

Vă asigurăm că veți găsi parfumul potrivit în această gamă, deoarece avem cheia de descifrare a ”formulei” fiecărui parfum. Fiecare parfum are o descriere detaliată a notelor din compoziția sa, astfel veți putea alege unul pe placul bărbatului iubit. Doar în februarie, la procurarea apei de parfum #Formula, primești și un cadou garantat: cremă de mâini rejuvenantă „Viorica Vie”!

5. DIFUZOR DE PARFUM PENTRU CASĂ

Un cadou care se potrivește atât pentru doamne, cât și pentru bărbați. Viorica-Cosmetic a creat trei arome pentru a crea o atmosferă deosebită în casă. Alegeți între lămâia siciliană și sare de mare, trandafir de catifea și cașmir, patchouli și chihlimbar negru. Alături de niște lumânări aprinse, aceste difuzoare vor crea o atmosferă romantică și vor incita simțurile în Ziua Îndrăgostiților și încă mult după!

Puteți crea un cadou personalizat din oricare dintre produsele Viorica! Vizitați www.viorica.md și alegeți produsele dorite pentru o Zi a Îndrăgostiților care va rămâne în amintire încă mult timp!

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.