TOP 5 SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA SPECIFICĂ DE IARNĂ

16.12.2021

 

 

Bucuria sărbătorilor de iarnă poate fi umbrită de pielea afectată de temperaturile joase și vântul rece de afară, iar tu să te trezești în prag de Revelion cu tenul uscat și iritat, pe alocuri crăpat, cu semne de exfoliere.

Nu știi ce ar trebui să schimbi ca să treci cu bine de această iarnă? Dermatologul principal al companiei „Viorica-Cosmetic”, Corina Pocnea, vine cu sfaturi și recomandări din perspectiva necesităților specifice ale pielii, atunci când aceasta este mult mai solicitată ca de obicei.

1. Optați pentru creme cu o consistență mai grasă. Dacă în restul anului principala funcție a cremei de față este cea de hidratare, atunci iarna e nevoie de protecție, pentru a preveni pierderea umectanților și formarea barierei protectoare la suprafața pielii. „Crema de iarnă, ca categorie aparte în gama produselor de îngrijire, este creată în special pentru a asigura aportul de substanțe nutritive și emoliente”, spune dermatologul principal de la Viorica-Cosmetic. În acest sens Crema Protectoare de zi din gama Nordica reprezintă soluția optimă pentru îngrijirea în perioada rece a anului, ca tenul tău să aibă un aspect sănătos și radiant, gata de sărbători!

 

 

2. Susțineți procesele regenerative din timpul nopții. Dermatologul afirmă că ”Cu cât e mai afectată pielea în timpul zilei, cu atât organismul tău va lucra pentru a o reface pe parcursul nopții, în timp ce tu dormi”. Respectiv, ”e cu atît mai bine dacă vei contribui la acest proces cu un produs care va aduce ingrediente active ce vor regenera și repara tenul afectat de frig și vânt”. Te invităm să descoperi Crema Reparatoare de noapte din gama produselor de iarnă Nordica, care va reface nivelul de hidratare și va reduce vizibil roșeața, oferindu-ți un aspect uniform și radiant al tenului în fiecare dimineață din această iarnă!

3. Exfoliați ca să radiați! Chiar și iarna. Deoarece pielea se usucă și descuamează din cauza decalajelor dintre aerul rece de afară și cel uscat și cald din interior, e nevoie de îndepărtarea celulelor moarte de la suprafață, pentru a dezvălui celule noi, sănătoase ale pielii. Dermatologul principal, Corina Pocnea, face o remarcă importantă: ”exfoliantul de iarnă trebuie să conțină particule abrazive natural”, cum ar fi Exfoliantul Delicat din seria Nordica, care vă va surprinde cu formula sa cremoasă și microgranule fine.

 

 

4. Nu uitați de extra îngrijirea periodică. Dacă crema obișnuită este aplicată zilnic, atunci pentru a aduce un aport sporit de substanțe nutritive și regenerante se va aplica săptămânal și o mască facială. Alegeți o zi când sunteți acasă, și pe lângă o muzică relaxantă aplicați o mască bogată în emolienți grași și alte elemente reparatoare și nutritive. Recomandăm în această iarnă Masca Extranutritivă din seria Nordica pentru un efect instantaneu de calmare a iritațiilor și un aspect catifelat al tenului.

5. Ultimul din listă, dar nu în ultimul rând: atrageți o atenție deosebită ingredientelor active din produsele de iarnă. Dermatologul principal al companiei „Viorica-Cosmetic” subliniază că „uleiurile minerale pot provoca blocarea porilor, după care, probabil, te vei trezi cu diverse erupții, ce e absolut nedorit. Însă ingredientele de origine vegetală sunt cele mai delicate, non-comedogenice și bogate în acizi graşi și vitamine esențiale care vor asigura o nutriție și o emoliere de durată”. Seria produselor de îngrijire de iarnă Nordica, dar și toate produsele „Viorica-Cosmetic” au fost elaborate în echilibru cu natura și cu necesitățile naturale ale pielii.

Te invităm să descoperi mai mult pe www.viorica.md!

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.